woensdag 28 maart 2012

Record Store Day (2)

Zoals hieronder al staat beschreven komt Record Store Day er met rasse schreden aan. Een dag vol met mooie exclusieve releases om het bestaan van de platenzaak te vieren. Op de website van Record Store Day is er een onderdeel wat 'De Platenkast van' heet. Een kijkje in de platenkast van liefhebbers en verzamelaars. Zeker het bekijken waard!

Check het hier!

dinsdag 20 maart 2012

Record Store Day

Natuurlijk zijn alle 'Days' verzonnen door de middenstand om geld uit onze broekzak te kloppen maar deze dag kan niet vaak genoeg langs komen. 21 april is het Record Store Day. Niemand minder dan Blaudzun is ambassadeur en die hoor je in onderstaand filmpje. Check ook zeker de website om te zien welke bijzondere releases er dit jaar allemaal uit zullen komen op deze mooie dag.

zondag 4 maart 2012

Muziek en beelden

Bij muziek gaat natuurlijk in eerste instantie om luisteren. Het luisteren naar een plaat, een album of een mix van een dj. Als verzamelaar van platen weet je echter dat muziek ook iets is om naar te kijken. Mooie hoezen met daarop artwork van de bovenste plank. De klaphoezen van een album en daarin de songteksten. Muziek is voor een vinylfanaat niet alleen iets om naar te luisteren maar ook iets om naar te kijken. Met Pintrest, de nieuwste hype op het gebied van social media, is het mogelijk om ook de visuele kant van de collectie van een vinylfanaat makkelijk zichtbaar te maken. Collecties zijn makkelijk te categoriseren en wanneer de kwaliteit van de afbeeldingen goed zijn dan vormt zich al snel een mooie verzameling van afbeeldingen. Uiteraard hebben uw vinylfanaten al een pagina aangemaakt. Happy Pinning :).

Easyrider
Vigro

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails