woensdag 16 maart 2011

De nieuwe Justice!

Ergens lang op moeten maakt vaak dat de verwachtingen die je hebt buitenproportioneel worden. De nieuwe Justice moet dan ook onaards goed zijn. Vandaag was het zover, vet gebakken in een commercial van Adidas was er leven van Justice. Sweet!

Check'm hier!

dinsdag 15 maart 2011

Het gebrek en het genot van de digitale wereld.

Afgelopen zaterdag was ik bij Goose en Rauw in Tivoli Utrecht. Goose blies het dak keihard van Tivoli af en zorgde er voor dat een dampende mensenmassa achterbleef in afwachting van een mooie Rauw avond. Joost van Bellen zelf opende de avond op passen de wijze met een toffe remix van een nummer van de Tron soundtrack. Een heerlijk set ontspon zich.

Joost van Bellen draait uiteraard met cd's, regelmatig niet te spotten nummers die via via bij de dj zijn gekomen en waar meestal niet aan te komen is en al helemaal niet op vinyl. Voor ons vinylfanaten is dat natuurlijk helemaal jammer. Maar goed, genoeg gejammerd over een verleden wat niet meer terugkomt. Het grote voordeel van deze tijd is dat de benaderbaarheid van de heren dj's enorm is vergroot. Zeker wanneer ze zelf actief zijn en de moeite nemen om te reageren dan heb je platen die gedraaid werden in een set snel gespot.

Ik weet, het is geen bakken speuren of winkels aflopen, maar een reactie van de dj zelf geeft zeker zoveel voldoening. Hulde voor @joostvanbellen! Jammer was dat ook deze track alleen digitaal is uitgekomen..... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails