zaterdag 1 januari 2011

De allerbeste wensen voor 2011

Zo beginnen we weer een nieuw jaar en zo'n 1e januari is natuurlijk een dag waarop je veel 'beste wensen' krijgt. Van Vinylfanaten krijg je die beste wensen natuurlijk ook en dat niet alleen we plakken er meteen een vooruitblik aan vast. Deze periode is er een van terug- maar zeker ook vooruitkijken. We hebben wat 'visionairen' gevonden die aangeven wat je allemaal kunt verwachten dit komende jaar.

Allereerst kijken we naar de BBC. 'The Sound Of 2011' is een lijst die is gemaakt door 125 muziekexperts. De lijsten die de afgelopen jaren zijn opgesteld bewijzen de goede neus van deze mensen. Check hem hier!. Benieuwd wat we hier in 2011 terug van gaan zien.

Dan is daar Atze de Vrieze keek voor het topblog Eerste Hulp bij Plaatopnamen vooruit en verpakt dit een topverzamelaar. Kijkende naar zijn lijst dan zien we een aantal namen die ook door de BBC wordt genoemd. Het is in ieder geval een fijne verzamelaar. De lijst en de download kun je hier vinden.

Tot slot natuurlijk The Groove. In de laatste uitzending van 2010 werd er uiteraard teruggekeken. In het tweede uur van de show draaiden we nummers van artiesten waar we in 2011 naar uitkijken. Hier kun je de uitzendingen downloaden.

We zijn benieuwd wat 2011 ons gaat brengen. Wanneer we af gaan op bovenstaande lijsten beloofd het in ieder geval veel goeds!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails