dinsdag 9 augustus 2011

Steve Angello, dus.....

Nou, dat is me een ophef. Er is een filmpje waar te zien is hoe Steve Angello op fanatieke wijze alles geeft om z'n fans de avond van hun leven te geven. Deze is hier te zien en hieronder.

De eerste hoos van reacties gaat over het ontbreken van het mixen. De man zou gewoon een bandje opzetten en dan af en toe aan de knoppen draaien om er een effectje in te gooien. Tja, dat zou inderdaad kwalijk zijn als dat zo is. De beste man neemt uiteraard afstand van deze aantijgingen maar deze worden op alle sites keihard afgemaakt.

Uiteraard is het 'net alsof doen' een kwalijke zaak, Milli Vanilli koste het de kop maar waar ik eigenlijk nog meer van schrok was de 'performance' van de beste man. Heeft hij het wel naar zijn zin of heeft hij nu al zoveel grote festivals gespeeld dit jaar dat hij het niet meer bijzonder vindt om voor duizenden mensen te staan. Z'n platenkeuze was nou ook niet echt denderend. Nee, hier wordt je niet vrolijk van als liefhebber. Ik ben benieuwd of dit nog een staartje gaat krijgen en ik zet ondertussen maar een fijne oude plaat van vriend Angello op. Want die zijn er echt wel....

1 opmerking:

Miranda zei

OMG.... Sinds wanneer kun je zonder koptelefoon een set neerzetten??? Vaag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails